PRIVACY EN COOKIE STATEMENT - ALGEMEEN

PRIVACY EN COOKIE STATEMENT - AVG/GDRP

PRIVACY EN COOKIE STATEMENT - ALGEMEEN
Tok-Tok.nl vindt het zeer belangrijk dat de door de consument verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Ook inzicht in wat er met uw gegevens wordt gedaan is belangrijk. Daarom hebben wij hieronder precies uitgelegd wat we met uw gegevens doen. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben over de verwerking van uw gegevens, neem dan gerust contact met ons op.

PERSOONSGEGEVENS EN GEGEVENSVERWERKING
Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Als u zich bij ons inschrijft, worden gegevens zoals uw naam, (e-mail)adres en telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waarom u specifiek hebt gevraagd, dus wanneer u een bestelling bij ons doet of wanneer u uw gegevens aanpast. Tok-Tok.nl verwerkt twee soorten gegevens: identiteits- en betaalgegevens:

IDENTITEITSGEGEVENS
Dit zijn gegevens die u invult tijdens het bestel- of registratieproces: Naam, Adres, Postcode, Woonplaats, Land, E-mailadres, Telefoonnummer, Mobiele telefoonnummer. Deze bestelgegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, onverhoopt iets mis is met uw bestelling. Het e-mailadres dat u hier invult, wordt alleen gebruikt voor marketingdoeleinden als u dit expliciet aangeeft. Wanneer u zich registreert op onze site kunt u aangeven of u onze digitale nieuwsbrief met interessante aanbiedingen wilt ontvangen. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen, vink dan het vakje aan. Wanneer u zich voor de nieuwsbrief af wil melden, kan dit altijd via de afmeldlink in de nieuwsbrief. Uw overige gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden en zullen we ook niet verstrekken aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

BETALINGSGEGEVENS
Bij registratie van betalingsgegevens noteren we alleen uw betaalwijze (MasterCard, VISA, PayPal, iDEAL). Elke betaalwijze is goed beveiligd middels een SSL-verbinding. Uiteraard worden bankgegevens verder niet opgeslagen.

BEVEILIGDE PAGINA'S
De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw (creditcard)gegevens te zien.

HERKOMST VAN DE GEGEVENS
Wij, Tok-Tok.nl, gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn verkregen van bezoekers en klanten, die deze gegevens zelf hebben verstrekt via www.Tok-Tok.nl.

VERSTREKKING VAN GEGEVENS
Tok-Tok.nl verstrekt uw gegevens alleen aan een beperkte kring van derden die de gegevens voor administratieve doeleinden verwerken om de betalingen goed te kunnen verwerken. Hiernaast verstrekt Tok-Tok.nl uw gegevens niet aan derden, behalve als wet en regelgeving ons hiertoe verplichten. De gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacy policy omschreven doelen gebruikt.

COOKIES
Op de websites van Tok-Tok.nl maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. 

Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • Onthouden van bijvoorbeeld inlognamen en wachtwoorden ten behoeve van een efficiënt gebruik van de website;
  • Analyseren van het gebruik van onze websites om onze websites daarmee te kunnen verbeteren;
  • Verzamelen van gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.
  • Inschatten van uw interesses op basis van uw bezoek aan andere websites.

 

De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. 

De cookies die uw voorkeuren onthouden kunt u uitschakelen middels uw browser instellingen. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Tok-Tok.nl niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. Voorts krijgt u nog wel advertenties te zien, echter deze zijn dan niet aangepast aan uw voorkeuren. 

Wij maken u er op attent dat indien u gebruik maakt van een andere computer, u daar uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen. 

DOORLINKEN VIA ONZE WEBSITE (HYPERLINKS)
De website van Tok-Tok.nl kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten die niet onder ons beheer vallen. Tok-Tok.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of naleving van de privacyregels door de beheerders van de betreffende sites. Het opnemen van links naar andere sites impliceert daarnaast ook geen goedkeuring van Tok-Tok.nl met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.

PRIVACY EN COOKIE STATEMENT - AVG/GDRP

Silk Route Trading BV – Privacyverklaring

Tok-Tok.nl, gevestigd aan Henkenshage 12, 5235 GT 's-Hertogenbosch Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.Tok-Tok.nl / Henkenshage 12, 5235 GT 's-Hertogenbosch Nederland / +31 73 850 5342

mr. ing. P. Schram is de Functionaris Gegevensbescherming van Tok-Tok.nl. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tok-Tok.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Locatiegegevens

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

- Lijst met contactgegevens van de klant via een app

- Internetbrowser en apparaat type

- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Tok-Tok.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Tok-Tok.nl analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

- Tok-Tok.nl volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

- Tok-Tok.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Tok-Tok.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het zou hier dan gaan om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tok-Tok.nl) tussen zit. Tok-Tok.nl gebruikt deze niet.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Tok-Tok.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig danwel wettelijk toegestaan is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren – uiteraard - de in de Wet voorgeschreven maximale bewaartermijnen voor de persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Tok-Tok.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Tok-Tok.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Tok-Tok.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website kunnen ook cookies worden geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: Cookie: Google Analytics Naam: Google Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Silk Route Trading BV zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Tok-Tok.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tok-Tok.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.